Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sporttal ki lehet kerülni a...

Sporttal ki lehet kerülni a depresszióból?

Figyelt kérdés

2021. máj. 21. 08:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nagyon érdes hogy egy olyan orvos aki azt mondta, hogy a depresszióból nem lehet kikeveredni, hogy kaphatta meg az orvosi diplomát... mindenképpen keress egy új orvost egy pszicho terapeutát vagy pszichológust aki segít neked. Nekem is sikerült! Minden jót kívánok!
2021. máj. 21. 10:50
 12/16 A kérdező kommentje:

Súlyos depresszióból jöttél ki ?

Ki vagy mi segített?

2021. máj. 21. 10:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Eléggé súlyosból mert nem csak depresszió volt.. pszicho terápia nekem sokat segített, illetve barátokkal töltött idő, sport illetve mindig kitaláltam magamnak valami olyat amihez éppen kedvem van, de nagyon nehéz volt

Ha gondolod írj ha van kérdésed, szívesen segítek minden sorstársnak, tudom milyen nehéz:/

2021. máj. 21. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Csak sporttal nem de sokat segít rajta és mindenképpen iktassátok be.

Dokit érdemes addig keresni amíg olyat nem találsz akiben megbízol és tud tervet készíteni arra, hogy jobban legyél.

Nem mindegyik pszichológus ért mindenhez mert ők is szakosodni szoktak bizonyos témákra.

Nekem a nyugisabb sportok használnak mint például a jóga és kirándulás.

Legtöbbet az segített, hogy a negatív emberekkel akik nem jól bántak velem megszakítottam a kapcsolatot.

2021. máj. 21. 11:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Mit akarsz sportolni?
2021. máj. 21. 14:55
 16/16 A kérdező kommentje:

Sajnos csak olyan jöhet szóba, amihez nem kell nagy energia. Joga , kerékpár.

Ezeket fellangolas szerűen csinálom. Barátaim már nincsenek. Minden hatalmas erőfeszítésbe kerül. Még a főzés is es saját magam rendbe tartása.

2021. máj. 25. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!