Hogyan lehet feldolgozni azt, hogy tönrement az életem? Hogyan tovább? Csak az idő és a hit segít?
Fantasztikus életem volt. Nem dicsekvésképpen, de tényleg álomszerű. Nagyon támogató család, gyönyörű gyermekkor, jó iskolák, sok kirándulás és élmény, szerelem, jó munka, összeköltözés a párommal stb. Természetesen tapasztaltam szomorú és rossz dolgokat is, de mindig sikerült feldolgozni és beépítettem a tapasztalatokat a személyiségembe, viselkedésembe.
Most az életem, a nagyszerű életem, amiért mindig hálás voltam tönkrement. Sajnos COVID-os lettem. Valószínű, hogy a párom tőlem kapta el. Nem élte túl. Csak 30 éves volt. Mardos a gyász és a bűntudat. Most tényleg nem látom azt, hogy hogyan tovább. Hiányzik. Tapasztalom, hogy megy tovább az élet, de engem semmi sem motivál. Csak a páromat szeretném visszakapni.
Nagyon sajnálom. Idő kell.
Es szakember. Ennel kisebb dologhoz is, nem hogy ehhez így.
Tudom, hogy nem vigasztal, de nem csak te vagy így, másnak az amugy is szar eletre se jó ilyet kapni, átélni.
Nem lekicsinyelni akarom ezzel, hogy mas is átélte, es túlélte, idosebb korban is...
Ennel durvábbat is, pl meghalt ket gyereke egyszerre, vagy az egesz csaladja,mert sajnos vannak ilyenek.. :( vagy gyerekkel maradnak par nélkül.
Te is vagy annyira erős, mint ők. Muszáj. Es tenyleg menj el pszichológushoz.
Őszinte részvétem!
Amikor meghalt az anyukám ugyanezt éreztem nem bírtam másra gondolni teljesen elveszettnek éreztem magam nagyon nehéz volt visszarántani magam a valóságba.
Hagyj időt magadnak.
Ne tartsd magadba beszéld ki magadból hidd el valamennyit segít.
Én nem mondom,hogy az idő begyógyitja a sebeket már 11 éve,hogy anyukám elment és még mindig olyan mintha tegnap lett volna minden nap gondolok rá. Azt hiszem ez normális dolog hisz elveszett egy részed de kitartást.
Próbáld lefoglalni magad a munkával és a barátokkal mikor már készen állsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!