Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ugye ez még belefér?

Ugye ez még belefér?

Figyelt kérdés

Nagyon szorongó pszichés beteg vagyok. Van egy Akineton nevű tabletta amit ha be veszek kb 5 szemet, eufórikus érzés fog el, elmúlik a szorongás, másnak érzékelem a világot.

Egyetlen hátránya hogy homályos látást okozhat.

2021. máj. 13. 16:08
 1/6 anonim válasza:
100%
Hát ez gyógyszerfüggőségnek hangzik nekem. Nem hiszem hogy hoszútávon jót tenne neked, konzultálj az orvosoddal.
2021. máj. 13. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szorongásra is adják ezt?

A kollégám Parkinson-kórra kapja ezt a gyógyszert...

2021. máj. 13. 16:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, arra van de van egy ilyen hatása
2021. máj. 13. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
És hosszútávon más mellékhatása is. Hosszútávon gondolkodj. Nem csak a mellékhatás ok miatt hanem azért mert gyogyszerfüggőként a tüneteid csak erősödni fognak. Szóval nem fér bele.
2021. máj. 13. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Sulyos kovetkezmenyei lehetnek az ilyesminek. Azt gondolom hogy a tuneti kezeles alapbol akkor jo dolog ha az ember minden elkovet mellette hogy a problema gyokeret megoldja. Van hogy a tunetek lehetetlenne teszik a problema megoldasat vagy elviselhetetlenek pl. szorongasos rohamok eseten. Nem vagyok nagy szakerto, de vannak nekem is sulyos problemaim es en igy allok hozza a dologhoz. Ismerek olyat akit szetgyogyszereztek ahelyett hogy komoly segitseget nyujtottak volna neki. Nemtom szimpla luatasagbol, vagy a tulterheltseg miatt nem segitettek neki. Biztos hogy pszichoterapiaval es eletmodvaltassal nem lett volna ilyen durva vege a dolognak. Most lelancolt csorgonyalu elmebetegek kozt tolti a minden napjait es egyre rosszabb allapotban van. Pedig a jo gyerek volt.

A konkret gyogyszerhez nem tudok hozzaszolna. Csak azt mondom hogy vigyazz magadra.

2021. máj. 14. 00:11
 6/6 anonim ***** válasza:
5 vok: nekem pl. irnanak fel frontint ha kernem, de ingabb dohanyzom ha rossz allapotban vagyok. Az is nagyon karos, probalok csak veszhelyzetben elni vele. En ezt valasztom inkabb ha mar kell vmi, nekem segit.
2021. máj. 14. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!