Mit tudnék csinálni hogy jobban érezzem magam?
Sziasztok!
Úgy érzem elvesztem...Itt vagyok 20 évesen, érettségivel szakmával a kezemben, de nem tudok elhelyezkedni sehol. Jelenleg egy gyárban dolgozok és borzalmasan nem érzem jól magam ott. Mármint nem magával a munkával van bajom, hanem nem is tudom... 160 ezer forintért 3 műszakot nyomok, úgy hogy tanultam 13 évet. Olyan üres vagyok belülről. Édesapám másfél hónapja hunyt el. Nagyon megrázott. A párkapcsolatom kezd széthullani miattam. Egyszerűen nem tudom magam odatenni 100%-ban. A barátom most vizsgázik, neki is szüksége lenne a támogatásra, viszont nem tudom megadni neki. Kezdek nagyon szétcsúszni. Értelmét nem igazán látom az egész életnek. Megőrülök ettől az egésztől. Fáj mindenem, ingerült vagyok, mindemelett semmi sem érdekel és minden is érdekel. Ez annyira fura és h*lyeség. Annyira labilis vagyok érzelmileg. Mit tudnék csinálni? Annyira rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!