Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért kezd ell remegni a...

Miért kezd ell remegni a fejem koncentrálás közben?? Többi lentebb.

Figyelt kérdés

KB 11-12éves koromban jöhetett ki a probléma.Tartott kB 3 éven át. Soha nem mentem ell orvoshoz, de másnak se mondtam ell. Sajnos igen csak szégyelltem a dolgot.

Most 23 évesen újra tapasztalom lassan 1 hónnapja.

Ezt úgy kellene elképzelni hogy ha beszélgetek koncentrálás közben jön elő. De tapasztaltam már olyat is hogy ha más néz engem vagy ül mellettem az autóban akkor is elő jön. Sőt ha kisebb súlyt emelek akkor is be remeg a fejem. Sőt van hogy a kezem is néha.

Szóval az érdekelne ha volt/van esetleg ugyan ilyen problémája valakinek.

És még annyi hogy sosem volt semmiféle mentális problémám.

Gyógyszereket sem szedek.

2021. máj. 11. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne elmenned egy neurológiai kivizsgálásra. Ez az enyhébbtől a súlyosabbig rengeteg betegség tünete lehet, ezért utána kell járni. Nekem a szorongás miatt szokott néha remegni a kezem/fejem.
2021. máj. 11. 12:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem is a szorongás valthatja ki.

Viszont mostanság egyre többet vagyok egyedül, és bizony ha egyedül vagyok akkor is tapasztalom.

2021. máj. 11. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy klinikai szakpszichológust nem szeretnél felkeresni? Ettől meg a neurológiai vizsgálat nem ártana.
2021. máj. 11. 12:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Egy neurológiai vizsgálatot mindenképpen meg fogok ejteni.

Viszont ha szorongok inkább az emberektől, a tömegtől és feszülők akkor ezek is a neurologiához tartoznak???

2021. máj. 11. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem. A neurológia azért fontos, hogy kizárjátok a szervi elváltozást. Ha kiderül, hogy neked is szorongás miatt remeg a fejed/kezed, akkor egy klinikai szakpszichológust vagy egy pszichoterapeutát kell felkeresni.
2021. máj. 11. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!