Akik hypochonderek, és mindig betegség tünetét észlelik, azok éreznek is fájdalmat, vagy csak hazudják?
Mindenkinek fáj néha itt-ott. Fura is lenne, ha soha nem fájna semmink. Nekem úgy múlt el nagyrészt a hipochondriám, hogy arra gondoltam, eddig minden képzelgésem hamis volt. Egészséges vagyok. Akkor minek féljek? Ha félek, az megelőzi a betegségeket? Nem, akkor el kell engedni és a jelennek örülni. Ezt sokszor ismételgettem magamban. Ha neked ez sem segít, mindenképp menj pszichiáterhez.
Amúgy igen én mindig produkáltam tünetet, ha valamit beképzeltem. Szinte infarktus tüneteit is be lehet képzelni, pedig semmi bajod. Durva.
Aki kinevet emiatt, azon nen lehet segíteni, rajtad még igen! :)
Kitartást!
Elmúlt már?
Én nekem 2 hónapja zúg a fülem, tarkóm zsibbad.
Neha homalyos latasom
Verkepem rendbe van.
Kismama vagyok.
Mindenki azt mondja beképzelem csak.
De teljesen erzem magamon minden tunetet.
Nagyon félek az agy daganattól.
És minden tunet kijon rajtam sorba :* szinte rettegek mindenki azt mondja csak beképzelem
Vernyomasom rendben van.
Pulzusom így terhesség alatt magas.
Nagyon aggódom, rettegek az agy daganattól, és minden tunet sorba jon ki rajtam.
Most a homalyos latas.
Van fulzugasom is .
Fejfajasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!