Tapasztalataitok a Thalassa-házzal kapcsolatban, illetve véleményeitek az ott történő ellátásról?
a tündérhegyről is pont ilyen ökörségeket olvastam, amit az első írt, mielőtt befeküdtem volna, ahhoz képest életem legjobb terápiáját kaptam benn..
szóval csak azt mondom, hogy tapasztald meg magad, és hagyd a netes véleményeket
ez nem egy zárt osztály, hogy kutakodjanak a holmid közt.. épp az, hogy ezeket - amiket felsoroltál - nem teszik, így tekintenek egyenrangú félnek, nem egy pisis ovisnak, és igen, a terápiában felelősséget kell vállalni, többet is, mint a terapeutádnak, mert ez a te terápiád és a te életed, nem más felel érte, és nem nagyobb százalékban, mint te
én is gondolkodtam úgy, mint te, de nem volt igazam, és neked sincs most, ez csak annyit jelent, hogy ebben a tekintetben éretlen vagy, úgy, ahogyan én is voltam
vannak önsértések, de a heti vértócsát barokkos túlzásnak érzem, nálunk is volt, hogy valaki ütötte a falat vagy megégette magát, de nem úgy fested le a helyet, mint amilyen valójában, és ezért szoktam azt mondani, hogy inkább azoknak való tündérhegy, akik a terápiás folyamatukban már eljutottak valahová, kezdők vagy érzelmileg érettlenebbek dúlva-fúlva jönnek el onnan olykor, és a terapeutákat szidják, ahelyett, hogy magukba néznének, de azért azt is hozzáteszem, hogy az ő számuk igen alacsony, nagy többségében az emberek a bent töltött időt hasznosnak érzik
Konkrétan ide ne menjen senki csak ha megakar halni már bocsánat a kifejezésért... Sokkal rosszabb állapotba kerülnek ott a páciensek!
Ha meg akarja szakítani a terápiát nem engedik, lebeszélik róla illetve annyira kikészítik ott, hogy szinte mindenki bekerül a pszichiátriára öngyilkossági kísérlet miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!