Miért van az, hogy akinek nincs szüksége Rivotrilra, annak felírják, akin meg az segítene, annak meg nem?
Figyelt kérdés
Ha valami nem tiszta, kérdezzetek nyugodtan. Egyébként ti is ezt tapasztaltátok?2021. máj. 5. 14:02
1/11 anonim válasza:
Aha. Te mint páciens akarod megállapítani, h mit írjo fel az orvos??
Ha nem írta fel, megvan rá az oka. Ugyanis neki ez a szakmája.
2/11 A kérdező kommentje:
Másnak kilószám írják fel, nem szedi, és köszöni jól van... Én csak azzal tudnék aludni valamennyit... (tudom,hogy nem altató, de én nagyon jókat alszok tőle)
2021. máj. 5. 14:20
3/11 A kérdező kommentje:
Azaz aludtam...
2021. máj. 5. 14:20
4/11 anonim válasza:
Tehát kéz alól vettél rivót? És úgy használtad?
Ha az orvos nem írja fel, annak megvan az oka!
Nem ránézésre nem írja fel, hanem biztosan megvannak a kontraindikációk. Vagy akár nálad a dependencia veszélye.
6/11 A kérdező kommentje:
Nekem volt felírva...
2021. máj. 6. 06:01
7/11 A kérdező kommentje:
Itt mindenki csak kötekedni tud vagy mi?!
2021. máj. 6. 06:02
8/11 A kérdező kommentje:
Utána egy szó nélkül felírtak egy másikat, pedig nem voltam tőle leszedált napközben, és nem szorongtam.
2021. máj. 6. 06:05
10/11 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs
2021. máj. 6. 06:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!