Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan léphetek kapcsolatba a...

Hogyan léphetek kapcsolatba a moderátorral?

Figyelt kérdés

Nem az egészség kategóriában, de a lelki egészséggel (mentalitással) szorosan összefüggő kérdést tett fel valaki. A válaszadók mindegyike helyteleníti az elképzelését, de ő ragaszkodik ennek véghezviteléhez, ami emberi életbe (életekbe) kerülne.

Nézetem szerint ez a kérdező pszichikailag nem beszámítható, sőt nagyon veszélyes. Privát kérdésemre adott válasza ebben engem még jobban megerősít.

Elmegyógyintézetben van a helye. Alighanem fiatal lányról van szó, aki negatívan képzeleg és emberölés foglalkoztatja. Nem hiszem, hogy kamu kérdésről lenne szó. A moderátorok tudják a címét és értesíthetnék az illetékest, hogy elmegyógyintézetbe kerüljön. Ha pedig kamu a kérdése, akkor le kellene őt tiltani.

2021. máj. 5. 08:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

En ezt a cimet latom csak, probald meg, hatha, linkeld bele a kerdeset es aevelezeseteket is masold bele.

info@gyakorikerdesek.hu

Nem tudom,hogy barmit kezdenek-e vele.

2021. máj. 5. 08:10
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Én úgy szoktam, hogy kommentbe írom, hogy 'hahó modikák'. Ha nem tetszik törlik, szóval boztos látják. 😅
2021. máj. 5. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az elsö írta, azon a címet tudsz nekik emailt írni.

Lehet, hogy a moderátorok nem tudnak semmi konkrétat tenni, de válaszolnak a kérésedre.

Elvileg - ha tényleg veszélyesnek tünik az illetö -, értesíthetik a rendörséget, nekik meg megvan az eljárási módszerük arra, hogy szakorvosi vizsgálatra vigyék.

2021. máj. 5. 08:13
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Azért ez nem így működik hogy te oda szólsz és már viszik is gyógyítani vagy mit .
2021. máj. 5. 08:15
 5/7 A kérdező kommentje:

#1,

Köszönöm a címet. Mielőtt kiírták a kérdésem, a gép automatikusan kiadott (2013. évből) egy hasonló kérdést, ott ugyanez a cím volt, de biztos ami biztos, én most mégis kiírtam,

#2,

Köszönöm a válaszod, de ezt kevésnek tartom. Ui. szerintem nem elég a kérdését törölni, hanem cselekedni kell, nehogy végrehajtsa az elgondolását, mert ez tiszta elmebetegségre vall.

#3,

Köszönöm a válaszod. Éppen ez a célom a kérdésemmel, mivel a moderátorok ismerik a címét és értesíthetik az illetékes szervet, hogy elejét vegyék a tragédiának.

#4,

Köszönöm Neked is a választ, de a célom nem az volt, hogy az én írásomra valakit elmegyógyintézetbe vigyenek, hanem az, hogy az erre hivatott szervek intézkedjenek.

2021. máj. 5. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:
45%

Rengeteg ember mászkál kint a világban szabadon akik tök gyogyósok.

Felesleges az egész hajcihő, semmiféle "erre hivatott szerv" nem fog intézkedni. Max akkor intézkednek már ha vér folyik, vagy valaki meghal.

2021. máj. 5. 09:00
 7/7 anonim ***** válasza:
21%
Ennyire ne unatkozz. Hagyd élni az embereket, a moderátorok meg hozzászoktak az elmebetegek gyülekezetéhez.
2021. máj. 5. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!