Hogyan léphetek kapcsolatba a moderátorral?
Nem az egészség kategóriában, de a lelki egészséggel (mentalitással) szorosan összefüggő kérdést tett fel valaki. A válaszadók mindegyike helyteleníti az elképzelését, de ő ragaszkodik ennek véghezviteléhez, ami emberi életbe (életekbe) kerülne.
Nézetem szerint ez a kérdező pszichikailag nem beszámítható, sőt nagyon veszélyes. Privát kérdésemre adott válasza ebben engem még jobban megerősít.
Elmegyógyintézetben van a helye. Alighanem fiatal lányról van szó, aki negatívan képzeleg és emberölés foglalkoztatja. Nem hiszem, hogy kamu kérdésről lenne szó. A moderátorok tudják a címét és értesíthetnék az illetékest, hogy elmegyógyintézetbe kerüljön. Ha pedig kamu a kérdése, akkor le kellene őt tiltani.
Szia!
En ezt a cimet latom csak, probald meg, hatha, linkeld bele a kerdeset es aevelezeseteket is masold bele.
info@gyakorikerdesek.hu
Nem tudom,hogy barmit kezdenek-e vele.
Ahogy az elsö írta, azon a címet tudsz nekik emailt írni.
Lehet, hogy a moderátorok nem tudnak semmi konkrétat tenni, de válaszolnak a kérésedre.
Elvileg - ha tényleg veszélyesnek tünik az illetö -, értesíthetik a rendörséget, nekik meg megvan az eljárási módszerük arra, hogy szakorvosi vizsgálatra vigyék.
#1,
Köszönöm a címet. Mielőtt kiírták a kérdésem, a gép automatikusan kiadott (2013. évből) egy hasonló kérdést, ott ugyanez a cím volt, de biztos ami biztos, én most mégis kiírtam,
#2,
Köszönöm a válaszod, de ezt kevésnek tartom. Ui. szerintem nem elég a kérdését törölni, hanem cselekedni kell, nehogy végrehajtsa az elgondolását, mert ez tiszta elmebetegségre vall.
#3,
Köszönöm a válaszod. Éppen ez a célom a kérdésemmel, mivel a moderátorok ismerik a címét és értesíthetik az illetékes szervet, hogy elejét vegyék a tragédiának.
#4,
Köszönöm Neked is a választ, de a célom nem az volt, hogy az én írásomra valakit elmegyógyintézetbe vigyenek, hanem az, hogy az erre hivatott szervek intézkedjenek.
Rengeteg ember mászkál kint a világban szabadon akik tök gyogyósok.
Felesleges az egész hajcihő, semmiféle "erre hivatott szerv" nem fog intézkedni. Max akkor intézkednek már ha vér folyik, vagy valaki meghal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!