Volt már ilyen valakinek?
Figyelt kérdés
Alapoknak annyit, hogy szívritmus zavarom van és gyakran van légszomjam és mellkasi nyomó fájdalom. Elég zavaró, ezért legutóbbi kontrollon említettem is az orvosnak, de ô egybôl rávágta hogy pszichés ok és nincs köze a szívemhez. Na ezt úgy tényként elfogadtam, viszont nem tudom mi bajom lenne pszichésen. Igazából 2 dolog lehet szerintem, egyrészt februárban elvesztettem a Nagymamámat, és júniusban mûtenek. Na most én úgyérzem hogy már sikerült feldolgoznom az említett veszteségem, valamint egyáltalán nem tartok a mûtéttôl, sôt már várom is hogy végre teljes életet élhessek. Ezek mellett felvettek az álomgimimbe, tehát tényleg nem panaszkodhatok. Egyedül a távoktatás bosszant. Ezeknek ellenére még mindig van ez a légszomj meg mellkasi fájdalom, ami netes cikkek alapján, valamint az orvos állítása szerint pszichés eredetû. Lehet hogy mégsem dolgoztam fel az említett esetet? Vagy valahogy mégis félek a mûtéttôl? Ez benne van az emberben és csak elhiteti magával hogy nem fél?2021. máj. 5. 00:48
1/3 anonim válasza:
Előfordul hogy az orvos egy értetlen hülye. Lezavarja a rutin vizsgálatot és beugat valami kifogást. Van hogy inkább elmegyek egy orvoshoz, azért hogy segítsen megértetni a másik orvossal hogy mi a bajom.
Minden esetre ajánlom a sportorvost. Milyen orvosnál voltál?
2/3 A kérdező kommentje:
Kardiológus
2021. máj. 5. 08:48
3/3 anonim válasza:
A pszichés ok - tekintve a téged ért veszteséget és az előtted álló műtétet - könnyen lehetséges. Attól még, hogy magadnak azt mondod rendben vagy és sikerült feldolgozni ezeket az eseményeket, tudat alatt kiválthatnak szorongást.
(Annak érdekében, hogy a szervi tüneteket kizárd, én mindenképp ajánlom egy másik kardiológus-belgyógyász szakorvos felkeresését.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!