Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem találom a helyem. Mit tegyek?

Nem találom a helyem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már egy ideje magányos vagyok. Nem érdekel semmi! Nem tud semmi sem lekötni.! Egész nap fekszek és nem csinálok semmit. A térdem megsérült egy pár hete, és így nehez sportal lekötni magam! Teljesen elvesztem! A barátaim egyáltalán nem értenek meg engem! Ők nem olyanok mint én.. És ez már elviselhetetlen egy ponton! A szerelemre is vágyom de nem vagyok egy nagy szépség. Nem tudom mit kéne tennem! :(
2021. máj. 3. 21:45
 1/2 anonim válasza:
100%

Szia! Tudom, van úgy, hogy úgy érzed hogy nincs kiút, és jó lenne feladni. De sohasem szabad, bármilyen nehéz helyzetben vagy! Tudom, írtad hogy nem érdekel most semmi, de próbálj meg új dolgokat csinálni! Olvass el egy jó könyvet, rajzolj (lehet hogy hülyén hangzik, de néhány embernél tudományosan kimutatták, hogy a rajzolás javított a mentális egészségükön) akárcsak vegyél egy fürdőt, a lényeg hogy először találj valami relaxáló vagy olyan tevékenységet, amit élvezel! :)

A barátoknál pedig azt javaslom, hogy keress pár újat is. Ha bármikor magányosan érzed magad, vagy csak egyszerűen beszélgetnél valakivel, akár a napodról, vagy hogy hogy érzel, akkor csak írj nekem! :) Én is voltam már hasonló helyzetben, de mindenkinek vannak ilyen hullámvölgyek az életében. De ne aggódj, ezek el fognak múlni, csak tenned kell érte! :)

2021. máj. 3. 22:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megpróbálom minden képpen!
2021. máj. 4. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!