Nem találom a helyem. Mit tegyek?
Szia! Tudom, van úgy, hogy úgy érzed hogy nincs kiút, és jó lenne feladni. De sohasem szabad, bármilyen nehéz helyzetben vagy! Tudom, írtad hogy nem érdekel most semmi, de próbálj meg új dolgokat csinálni! Olvass el egy jó könyvet, rajzolj (lehet hogy hülyén hangzik, de néhány embernél tudományosan kimutatták, hogy a rajzolás javított a mentális egészségükön) akárcsak vegyél egy fürdőt, a lényeg hogy először találj valami relaxáló vagy olyan tevékenységet, amit élvezel! :)
A barátoknál pedig azt javaslom, hogy keress pár újat is. Ha bármikor magányosan érzed magad, vagy csak egyszerűen beszélgetnél valakivel, akár a napodról, vagy hogy hogy érzel, akkor csak írj nekem! :) Én is voltam már hasonló helyzetben, de mindenkinek vannak ilyen hullámvölgyek az életében. De ne aggódj, ezek el fognak múlni, csak tenned kell érte! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!