Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy ne legyek én is ideges?

Hogy ne legyek én is ideges?

Figyelt kérdés

Férjem gyakran ideges, s ezzel engem is ingerültté tesz.

Általában nem miattam frusztrált, de sokszor en is kapok a bunkóságából.

Nem vagyok partner ha veszekedést kezdeményez, de érzem magamon, hogy átvettem a hangulatát.

S ha én is ideges vagyok, akkor a totyogónk is az lesz.

2021. ápr. 22. 05:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg a ferjednek, hogy vegyen vissza és húzzon el futni hogyha ideges.

Ne rajtad töltse ki, ez nem az a hely.

Nehogy már meg te akard magad kontrollálni, mert szar otthon a légkör.

Ennyi tekintettel lehetne a feleségére és a gyerekére. Ha már nem miattad ideges.

2021. ápr. 22. 05:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
"Szivem, szeretlek és teljesen megértelek. De szeretnélek megkérni, hogy ne mellettem legyél ideges, ne rajtam töltsd ki, mert én is és a gyerek is átveszi, feszültek leszünk. Ha lenyugodtál nagyon szivesen meghallgatlak mi a baj, de addig nem. Menj el futni, meditálj vagy akármi."
2021. ápr. 22. 06:28
 3/4 A kérdező kommentje:
S ha ezek a beszélgetések többször lezajlottak már, ideig-oraig volt is hatása, utána vissza állt minden a régi kerékvágásba? Akkor mit tanácsoltok?
2021. ápr. 22. 23:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugtasd meg a férjed. Kezd el masszírozni a hátát, adj neki puszit, mond el neki, hogy te meghallgatod, miért frusztrált. Ha nem tudsz neki tanácsot adni, akkor csak legyél megértő. Óvatosan, nehogy tovább ronts a helyzeten. Ajánlj fel neki egy olyan dolgot, amit szeret. Pl. elkészíted a kedvenc ételét, elmentek sétálni, megnéztek egy filmet, stb. A lényeg, hogy érezze, te figyelsz rá. De akár egy kicsit egyedül is hagyhatod, hogy magában lenyugodjon. Ha a családfő nyugodt, nyugodt lesz az egész család.
2021. máj. 8. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!