Róbert dávid kérdése:
Miért mondják azt hogy skizofrén betegek megfelelő gyógyszerrel normális életet élhet? Mikor én nem is tudok?
Figyelt kérdés
15 éve szedek gyógyszereket,de olyan gyógyszer beállításom sosem volt hogy én dolgozzak 8 órát éljek mozgalmas életet. Most nem dolgozom,mert nem tudok.Gondolkoztam az öngyilkosságon de azt ugyse merném megtenni. Én úgy vagyok vele az én életemben álmodni jobb mint fent lenni. Már úgy érzem anyukám se nagyon ért meg,vagy már bele fáradt. Valamikor van kedvem munkát keresni,máskor meg kataton állapotban fekszem az ágyban és sírok.Megbélyegeznek általában de nem mindenki szokott. Sok gyógyszert szedek lehet azért nem élem az életemet(nem tudom.) Nincs hobbim,magam alatt vagyok,egésznap a gép elött ülök,és már ugyérzem bekattanok tőle. a fél napomat átalszom,mert nincs kedvem semmihez se. szedem rendesen a gyógyszereket,de nem segítenek semmiben se. Az alábbiakat szedem , Anafranil,Kventiax,Fluanxol Depot(szuri),Rivotril. Szerintem már egy jó ideje kiégtem de lehet az is hogy nem. 29/F2021. ápr. 17. 15:47
21/39 anonim válasza:
A rispa az húzósabb mint a leponex, kérdezd meg a dokit hogy mi a véleménye a lepo+abilify kombóról
22/39 A kérdező kommentje:
Az arisspa az az abilify csak másik markaneven tehát mondjuk most 5 mg öt bevehetek?
2021. máj. 9. 16:38
23/39 anonim válasza:
Ja, azt hittem risperidonra gondolsz.
24/39 anonim válasza:
Magadtól nehogy el kezdd szedni.
25/39 A kérdező kommentje:
Nekem nem másik antidepresszáns kellene véletlenül?
2021. máj. 10. 05:21
26/39 A kérdező kommentje:
Ma voltam bent nála azt mondja ne gyógyszer be gondolkoztam akkor mi a fenébe? Nem cserélt semmit nem váltott felemelő rám a hangját váltani szeretnék orvost hogy kell??
2021. máj. 10. 10:07
27/39 A kérdező kommentje:
Anyukám nem képes orvost felhivni én meg félek
2021. máj. 10. 10:57
28/39 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire bf kikeresed neten aztán felhívod, elmondod neki hogy mi van...
29/39 A kérdező kommentje:
Én beszédek magamtól 5mg abilify t lesz bajom? Hívtam ma is az orvosom és nem engedte így még szét bőgőm magamat. Valami megoldás......
2021. máj. 11. 13:55
30/39 A kérdező kommentje:
Sztárok rá ha belehalok úgyse szeret senkisr
2021. máj. 11. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!