Van itt olyan aki mar annyira tonkrement meg kikeszult hogy csak az ongyilkossagot latja egyetlen megoldasnak?
Egy barátnőm a covid miatt elvesztette az állását. - Elkezdett vállalkozni, abból amilye van. A tudásából és a tapasztalatából.
A férje még abban az évben (2020) elhagyta egy huszonéves csitri lányért. A barátnőm sírt vagy 4-5 hónapig aztán összekapta magát, csinálja a vállalkozását. Folyamatosan keres kutat, tanul, dolgozik, fejlődik.
Egy közös ismerősünk átverte másfél millió forinttal. 1 hétig kattogott rajta, majd ment és visszaszerzett 800 ezret belőle.
A volt férje ki akarja tenni a közös lakásból és el akarja venni tőle a gyereket. A barátnőm egy hétig sírt miatt, összekapta magát és elvitte a volt férjét egy terapeutához, hogy beszélje ki mi a baja. Azóta jobb a kapcsolatuk.
Az utolsó ügyfele a barátnőmnek megrendelt egy 500ezer forintos munkát amit nem fizetett ki.
A barátnőm most azon dolgozik, hogy legalább a felét behajtsa. Tudod, ami vele történt a covid alatt, azt az ellenségemnek sem kívánom. Elvesztette a munkáját, tönkrement a házassága, az ügyfelei átverik, egy közös barátunk is lehúzta pénzzel, nincs saját lakása mert a lakás fele a férjéé, családhoz nem tudna menni. Mégsem adja fel. Sír egy kicsit, aztán elkezdi megoldani a problémát. Így is lehet. Sosem kért tőlem segítséget. Sosem kért a családjától segítséget. Talán kétszer volt nagyon maga alatt, amikor az a gyökér férje lelépett, meg amikor el akarta tőle venni a gyereket. De akkor sem hagyta, hogy maga alá temesse az önsajnálat.
Felállt és csinálta tovább. Én felnézek rá nagyon. Sosem láttam még nála erősebb nőt. Pedig ő azt hiszi magáról, hogy egy csődtömeg. Szerintem nem az. Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!