Szerintetek milyen mentális betegségem lehet ezek alapján?
Tudom,hogy nem vagytok szakemberek,de a pszichiáterek is össze vissza találgattak,okosabb nem lettem.csak írjátok le ami eszetekbe jut.nincs tétje
a tüneteim:
-túlzottan kontrolálom saját magam.ügyelek arra hogy hogy járjak,beszéljek,mozogjak.beszélgetés közben szinte látom ahogy az arcom mozog,és az jut eszembe,hogy vajon furán nézhetek-e ki
-Szociálisan szorongok,de csak olyan emberek társaságában akiknek szeretnék megfelelni.boltban,ügyintézésnél nyoma sincs a szorongásomnak,viszont még a párom előtt sem tudok annyira ellazulni,mint mikor egyedül vagyok
-Önbizalomhiányban szenvedek,de közben mélyen belül látom és érzem,hogy semmivel sem vagyok rosszabb másoknál,mégsem tudom magam meggyőzni józan ésszel
-a gondolataim hajlamosak egy témánál megragadni hetekig,hónapokig,és olyankor semmi más nem tud kizökkenteni,max ideig óráig
az emberek nagy többségével nem tudok hosszabb távon beszélgetni,mert a legtöbb embert unalmasnak találom.inkább nem is beszélgetek ha nem muszáj mert nem akarok senkit megbántani azzal hogy nem vagyok képes hosszabb távon koncentrálni rá.ettől függetlenül azzal a pár emberek akikkel megvan az egy hullámhossz órákig tudok beszélgetni
nehezen tudom szavakba önteni az érzéseimet.egyszerre érzem magam érzelmileg túltöltöttnek és egyben rettenetesen üresnek is
mi lehet a bajom? :/ mihez hasonlít a leginkább?
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!