Honnan tudhatom, hogy autista vagyok-e?
25F vagyok, megismerkedtem egy csajjal aki elèggè autisztikus jeleket mutat és bàr èn is (règebben, főleg gyerekkorban mèginkább) hasonlò voltam/lehettem csak nem ennyire, inkàbb csak introvertàltnak mondtam volna magam s nagyszülőknél nevelkedtem elèg sokat...
Szóval, ahogy utànanèztem ennek az egész autizmus dolognak gondoltam, hogy lehet ènis az vagyok csak egy enyhèbb formàban(a szüleim sose mondták). Ezt szerintetek, hogy tudnàm biztosra sajàt magamon letesztelni, egyàltalàn mi az a pont ahol még valaki introvertàlt és mi az a pont, amikor màr egy enyhèbb tünetekkel rendelkező autista?
Köszi a vàlaszokat.
Ui. Ne mondjàtok,hogy menjek orvoshoz, mert most èn ezzel tuti nem fogok, csak èrdekelne mègis a dolog.
#2: megelőztél... :-)
Valami egészen hasonló fogalmazódott meg a fejemben , ahogy olvastam a kérdést...
4: mégis, miből gondolod, hogy itt autizmusra szakosodott pszichiáterek, más szakorvosok írogatnak...????
Látatlanban szerinted ki tud ilyesmit diagnosztizálni...????
Ha ennyire hipochonderkedsz, nyilván utánaolvastál már, hogy az autizmus egy spektrumzavar....
Ezt amatőr ember honnan tudná megállapítani, hogy te pont hol vagy ezen a spektrumon...?????? Ahhoz félezer kérdést fel kéne tenni, és kiértékelni...
Nem akarok hipochonder lenni, csak megfogalmazódott bennem egy kérdés, rossz címet adtam, jogos, valószínűleg én nem vagyok autista de a csaj akit megismertem lehetséges...nem fog kiderülni.
Viszont az csak érdekelt volna, hogy akkor hol a határ a tudomány szerint a kettő között, mitől lesz már valaki autista és nem csak introvertált(megtenné egy példa is)...gondoltam a mentális egészség szekcióban talán tudják a választ és el is mondják. Utóbbiban tévedtem, bocs. Törlöm a kérdést, ha egyáltalán lehet.
Szegenykem,olvasom a valasz adókat,senki nem erolteti meg magat,hatha vmi ici pici segitseget velemenyt adna...inkabb itt leszúrnak meg beszóónak mert nem jol erzik magukat.Ez a hely tok jo frusztralt embereknek amugy😄 De ne vedd magadra...Nem jol vannak.
En is kapni fogok tuti 😄
Szoval keves infot irtal magadrol.Irj peldakat hatha vmit le lehetne szurni belole es jo olvasmanyt talalni esetleg...Kepzeld en magam is szoktam ezen gondolkozni amin te...Nem vagy egyedul!Mindjart jon a komment hogy a 2 hipohonder egymasra talalt😄😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!