Lxr antistressz tablettarol velemeny? Bevehetem ha covidos voltam. Nemtudok aludni semmit se. 21 evesen bekaphatok ilyet? Tiszta kaba vagyok azota.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 13:58
1/7 anonim válasza:
Ha rosszul vagy a gyógyszertől akkor menj el a sürgősségire gyorsan. Egy ideig úgysem lehetsz most covidos ha most voltál. A gyógyszer mérgezés nem vicc
2/7 A kérdező kommentje:
Meg nem vettem be semmit. Csak majd megyunk a korhazba. Kivancsiak vagyunk h covidos vagyok e meg nem alszok es felunk nehogy meg elkezdjek fulladozni vagy ilyenek.
2021. ápr. 9. 14:23
3/7 anonim válasza:
Ja ok csak azt írtad hogy tiszta kába vagyok azota azt hittem a gyógyszer óta de akkor szerencsére nem. Hívj fel orvost ő biztos felírja a számodra megfelelő nyugatatót neked csak ki kell váltanod
4/7 A kérdező kommentje:
A haziorvosom nem foglalkozik velem. Hiaba mondtam semmiz nem izel... A surgossegire akarunk ezert bemenni
2021. ápr. 9. 14:36
5/7 anonim válasza:
Hát akkor nem tudom a sürgőségin meg nagyon sokan lesznek és elküldenek majd a pi*sába hogy van jobb dolguk is a cocviddal. Esetleg tudom ajánlani a valeriana relax ot az erre jó és recept nélkül ki lehet váltani a gyógyszertárban
6/7 A kérdező kommentje:
Neha faj a mellkasom is nem mindig de ja.
2021. ápr. 9. 15:09
7/7 anonim válasza:
Amit írtam a valeriana relax arra is jó, ismerek valakit akinek ugyan ez volt: nem tudott aludni szorított a melkasa és neki segített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!