Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Duhkitores gyógyszerek mellett...

Duhkitores gyógyszerek mellett hogyan lehet?

Figyelt kérdés

Antidepresszánst és antipszihotikummal kezelnek.

Múltkor duhkitoresem volt és nekimentem szuleimnek és tesómnak.

Visszamentem az orvoshoz és lecserélte a gyógyszerem

Furcsa, h alig emlekszem, hogy viselkedtem, csak annyi maradt meg, hogy elkezdtek otthon ütni verni miután kijött az agresszív

#orvos #düh #bambaság #Duhkitoresem
2021. ápr. 7. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
A mentális zavarokra nincsenek mindenkinek egyformán működő gyógyszerek, mivel egyénenként eltérő hatást váltanak ki. Emiatt fordul elő, hogy akár 4-5 fajta gyógyszert is ki kell próbálni, mire megtalálják a neked megfelelőt.
2021. ápr. 7. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Remélem pszichoterápiára is jársz, mivel csak terápia és gyógyszer kombinációjával lehet hosszútávú eredményt elérni.
2021. ápr. 7. 22:26
 3/9 A kérdező kommentje:

Oda még nem :(

De fogok.

Nagyon bűntudatom van :(

2021. ápr. 7. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Megértem, de ez megtörtént és nem tudsz rajta változtatni. Sajnos ez ilyenkor előfordulhat. Mindenképp kérj tőlük bocsánatot és magyarázd el, hogy miért történt. Az már nagyon jó jel, hogy rendbe akarsz jönni. Pszichoterápiát mindenképp ajánlom, mert ki kell deríteni, hogy pl. mi okozza ezeket a dührohamokat.
2021. ápr. 7. 22:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :( magam se tudom mi történik, megváltozott a személyiségem is mondtak
2021. ápr. 7. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy kaptál-e konkrét diagnózist?
2021. ápr. 7. 22:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Szorongásos depresszió
2021. ápr. 8. 04:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Az megvan, hogy a túlságosan magas szerotonin szint agressziót okoz?

Túl magas volt az antidepi dózisa!

Most jöjjön egy durva sztori, az USA-ban több esetben, az iskolai mészárlásoknál az elkövetők Prozac nevű antidepresszánst szedtek.

2021. ápr. 8. 08:08
 9/9 anonim ***** válasza:
27%

Amikor 20 mg volt az ssri dózis, amit szedtem a pszichiáter kérdezgette, hogy nem vagyok-e lobbanékonyabb. Vajon miért?

Pszichoterápia kellene. Nem antidepi. A pszichiátriai gyógyszerek nem gyógyítanak meg. Csak kezelik a problémát, de nincs gyógyulás. Depressziónak lelki oka van!

2021. ápr. 8. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!