Egyfolytában stresszelek. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Azóta vettem észre mióta online oktatás van. Az egész napom úgy telik hogy stresszelek. A legtöbb óra úgy telik el hogy azon gondolkozom hogy mi lesz xy órán ha engem választ (előfordul akkor is mikor TUDOM az adott óra tananyagát), mi lesz ha xy doga 1es vagy 2es? Jelenleg az is rátesz egy lapáttal hogy sok hiányzásom van és rettegek attól hogy kirúgnak mivel a volt faktos tanárom nem tudja felfogni hogy én már leadtam az adott fakultációt, de azért még beír hiányzónak. Igen tudom hogy szólni kéne az igazgatónak ezt meg is teszem hamarosan ebben biztos vagyok, de még itt is jelen van az hogy mi lesz ha igazgató jogosnak fogja gondolni a hiányzásokat, de engem konkrétan az érdekel hogy hogyan tudnám magamat megnyugtatni stressz helyzetben.2021. ápr. 7. 11:26
1/2 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok ezekkel, ha szeretnél beszélni róla írj csak.
2/2 anonim válasza:
Légzésgyakorlatokkal. Keress rá, használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!