Az anorexiások mennyi idő alatt fogynak olyan sokat?
Figyelt kérdés
Mármint elkezdődik valahonnan, és olyan 20-30 kilót mennyi idő alatt fogynak?2021. ápr. 4. 14:16
1/5 anonim válasza:
szép fokozatosan, évek alatt
aztán egyszer hirtelen rosszabbodik az állalotuk, rosszul lesznek, és akkor feltűnik a családnak, hogy beteg a rokon, kezelni kéne
2/5 anonim válasza:
Évek alatt, mindig egy kis fogyókúrával indul, aztán jön a kényszeresség. Az anorexia nem azt jelenti, hogy valaki 30-40kg, hanem ami mögötte van, lehet 100kg+-osan is valaki anorexiás.
3/5 anonim válasza:
Nem feltétlen évek, én kb 10 hónap alatt fogytam 20 kilót, az elején egész normális dieta volt és edzés, de aztán eldurvult. Kérdésed alapján úgy vettem ezt szándékozod. Ne tedd, hidd el nem éri meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, eszem ágában sincs anorexiásnak lenni. Csak szimplán érdekelt, és neten nem találtam erre választ :)
2021. ápr. 11. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!