Tönkre tettek? Hamarabb abba kellett volna hagynom?
Jó hírem van a számodra: a lustaság nem betegség
Ha érted..
Aki szedett már ilyen gyógyszert, az beszéljen.
Én most fogyókúra meg mozgás nélkül már leadtam pár kilót, de egyelőre nem is vagyok olyan állapotban, hogy valamelyiket csináljam.
5#
Igazad van.De ha mégse megy még mindig elküldheted a dokidat a jókur.a anyjába mint a kérdező :)
7
Honnan tudod, hogy nem tettem meg? :))
Sok emberrel előfordul ilyesmi. Engem 10 évig felejtettek rajta a nyugtatókon, persze szépen rá is függtem. Amikor számon kértem a dokit, azt mondta, h nem volt kötelező beszedni. Ez igaz, viszont én nem értettem a gyógyszerekhez, úgy gondoltam, h az orvos azért kapja a fizetését, h tájékoztassa a beteget. Amikor mondtam, h abba akarom hagyni a gyógyszerszedést, az volt a válasz, h hát akkor hagyja abba. Borzalmas elvonási tüneteim voltak, így kb 3 év alatt tudtam elhagyni a gyógyszereket. Így jártam. Elvettek az életemből 12-13 évet, amit nem kapok vissza. Felelsősséget senki nem vállal, mindenki mossa kezeit, örüljek, h nem haltam bele az elvonásba.
Üdvözöllek az emberek világában.
Nagyon sok rossz szakember rendel Magyarországon, a pszichológia és pszichiátria területén is, de az egészségügyben mindenhol.
Nem vállal senki felelősséget érted és az életedért, főleg ha államilag támogatott formában veszel igénybe kezeléseket - néha komolyan olyan érzésem van, mintha orosz ruletteznénk... (A gyógyszerek felírása ráadásul egész jó biznisz is lehet az orvosok számára.)
Magánrendelésen is voltam már borzasztó pszichológusnál, aki hülyeségeket mondott és még nekem is feltűnt, hogy valami nem oké. (Van pszichológus a családban, vele egyeztettem és szerinte sem volt rendben, amit csinált. Viszont hozzá nem mehetek, mivel rokonok vagyunk, gyerekkorom óta ismer.)
Elég gáz, de egy jó szakember rengeteg pénzbe kerül, ahogy az is, hogy végigpróbálj több szakembert és megtaláld azt, aki tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!