Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik valami nyugtató...

Létezik valami nyugtató hatású tea, vagy bármi (ami persze nem gyógyszer) amely nyugtat egy picit legalább?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon rossz természetem van. Lobbanékony, hirtelen hiszti..stb. Szóval nagyon ideges tipusúnak mondhatom magam, és zavar az, hogy minden zavar....Változtatni magamtól BIZTOS, hogy nem tudok, hiszen én hiába akarok nyugodt természetű lenni egyszer ha az idegeim nem hagyják:D.

És a kapcsolatomban is szeretném ha ez változna, zavar, hogy nem tudok higgadt maradni bizonyos szituációkban.

Valaki volt igy? És meg tudott változni valami hatására?

2010. aug. 20. 11:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
én a citromfűteára esküszöm. :)
2010. aug. 20. 11:13
 2/24 A kérdező kommentje:

Ez komoly? Másképp érzed magad tőle??

OHH miért válaszoltál ilyen röviden :(

2010. aug. 20. 11:14
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
A citromfű is jó, de patikákban lehet kapni nyugtató teakeveréket. A gyártójára nem emlékszem, de ez a neve. Abban több, nyugtató hatású gyógynövény is van.
2010. aug. 20. 11:17
 4/24 xXxOoOxXx ***** válasza:
100%
A citromos vagy citromfű tea nekem is mindig bevált.:)
2010. aug. 20. 11:18
 5/24 anonim válasza:
A citromfű teát hogyan kell elkészíteni? Esetleg boltban kell megvenni? Engem is érdekelne...
2010. aug. 20. 11:19
 6/24 anonim ***** válasza:
62%

Biztos aranyos vagy amikor hisztizel.:p

Egy-két puszi és már le is higgadnál.:P

2010. aug. 20. 11:20
 7/24 A kérdező kommentje:

Ok. Akkor gondolom, hogy a citromfű tea lesz a nyerő. De irhattok tapasztalatot is vele kapcsolatban.

Köszönöm az eddigi válaszokat és akkor értsem úgy, hogy változtathat a tea a közérzetemen? Tehát, van esélyem, hogy nyugodtabb legyek?

2010. aug. 20. 11:20
 8/24 A kérdező kommentje:
Igen aranyos vagyok, mivel már csak nevet közbe a párom is rajtam és akkor én is elnevetem magam. De nem azzal van a baj, mert a hiszti az jól jön. Csak érzem magamon is, hogy annyira betudom magam stresszelni, meg fel tudom húzni bármilyen hűlyeségen, hogy érzem, hogy robbanok el...szóval ez az érzés nem kellene, mert alapból csak azért hisztizek amiért muszály:D
2010. aug. 20. 11:22
 9/24 xXxOoOxXx ***** válasza:
100%
Engem mindig megnyugtat. Egy kicsit el is szoktam tőle álmosodni. És kialszom magamból a feszültséget. Nyugalom:) Szerintem ez használni fog.
2010. aug. 20. 11:24
 10/24 xXxOoOxXx ***** válasza:
100%
És ami a legjobb, hogy nagyon finom is:)
2010. aug. 20. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!