Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Minek a jele,ha azt hiszem...

Minek a jele,ha azt hiszem hogy a körülöttem lévő emberek idegen nyelven beszélnek?

Figyelt kérdés
nektek volt hasonló tünetetek? skizoaffektív zavarral diagmosztizá.zak egyébként, szóval tudom m8 bajom van, nem ez a kérdés, csak nem engedte máshogy kiírni. szóval igazából arra lennék kivánvsi, hogy ki élt meg esetleg hasonlót?

2021. márc. 27. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha azért hiszed, hogy idegen nyelven beszélnek, mert nem érted meg, akkor az lehet feldolgozási zavar. A füled csak vezeti a hangokat, de az agyad értelmezi, dolgozza fel a beszédet.

Vagy érted, hogy mit jelent, amit mondanak?

2021. márc. 28. 11:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem olyan problémám volt, hogy hallotam, hogy beszélnek hozzám, nem romlott a hallásom, mégsem értettem meg, mit mondanak. Nagyon megijedtem. Aztán elmúlt. Auditív feldolgozási zavar, vagy mi.
2021. márc. 28. 11:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem csak olyan volt, hogy amikor modnjuk külföldön voltam, és arra számítottam, hogy idegen nyelven beszélnek körülöttem, akkor amikor mondjuk valaki magyarul beszélt a tömegben, azt először nem szúrtam ki. Vagy amikor rádióban sok külföldi szám megy, és jön egy magyar, akkor lehet nem azonnal esik le, hogy magyarul van. Ilyet tapasztaltam.
2021. márc. 28. 16:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!