Inszomnia? Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Valaki segítsen, semmivel nem tudok aludni, se melatonin, se xanax, se rivotril, se altatók, se yarocen, se trittico, se parnassan, se kventiax. Napok óta nem alszok, már nem bírom tovább, nincs több gyógyszer ami segíthetne, rosszul vagyok, vérnyomásom már az egekben, már csak az öngyilkosság maradt, mert ezt már nem bírom tovább. Éjjel nappal ébren, nem bírom tovább.2021. márc. 27. 12:10
1/8 anonim válasza:
Pszichiáterednek szóljál. Ha ilyen súlyos a probléma, akkor ne innen várjál tanácsokat.
2/8 A kérdező kommentje:
Pszichiáter azt mondta nincs több ötlete.
2021. márc. 27. 12:13
3/8 A kérdező kommentje:
Minden gyogyszernek csak a mellekhatása jön ki, a kventiax-tól a vérnyomásom az egekben és extrém szorongasom van.
2021. márc. 27. 12:18
4/8 anonim válasza:
Be kell menni a kórházba, leoltanak. Én 6 napig voltam ébren, és nem hobbiból. Viszont ha régóta és/vagy szedsz altatókat, nyugtatókat, akkor ez már tolerancia elvonási tünet. Van egy pont amikor hozzászokik a szervezet, és akkor már nem hat a gyógyszer, tök mindegy mit veszel be. Ez esetben lassan csökkentgetve mindet el kell hagyni, de orvosi felügyelet mellett. Az álmatlanság alap elvonási tünet, és itt már nem segítenek a házi praktikák, meg a gyógyteák. Van olyan állapot, amikor az agy biokémiai értelemben képtelen elaludni. Mondanom sem kell, hogy halálos, szóval nem játék. Kérj orvosi segítséget, és ne a vállrándítgatós, tippelgető pszichiátertől.
5/8 anonim válasza:
Akkor mindenképp válts pszichiátert. Sajnálom, de ilyen állapotban semmire sem mész a szokásos tanácsokkal, hogy pl. ne használj mobilt/gépet elalvás előtt, hallgass megnyugtató zenét, csinálj relaxációs gyakorlatokat... egy klinikai szakpszichológust felkeresését mindenképp javaslom. Pszichoterápiával meg lehet találni a probléma gyökerét, hasznos tanácsokat tud adni és relaxációs gyakorlatokat is tanít.
6/8 A kérdező kommentje:
Két pszichiaternel voltam, egyik se tud segíteni.
2021. márc. 27. 12:24
7/8 anonim válasza:
Ne pszichiátert könyörgöm!
Az ilyesmi betegségeknek általában szinte minden esetben lelki oka van...
Pszichológust keress fel és ne szedj ennyi gyógyszert...
8/8 anonim válasza:
Szia, mesélj legyszi, mi történt azóta hogy vagy? Hasonló cipőben járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!