A Frontin gyogyszer szedése mikortol okoz már függőséget?
Figyelt kérdés
munkahely váltás előtt vagyok. frontint szednék valameddig mig megnem szoknám az uj helyet. persze orvos nélkül. meddig szedhetem mindenféle függőség nélkül,ugy csak alkalmilag.?2010. aug. 19. 16:15
11/13 anonim válasza:
A Frontin a magyar xanax. Ha már szedni akarod, inkább a xanaxot szedd. De akármelyiket választod, orvos kell felírja. Őneki mit mondasz? Nem vagyok még ideges, de lehetek, és kérem ezért előre írjon fel nekem gyógyszert. Vagy pedig a nagymamádtól van belőle otthon, és akkor ugy ennéd, mint a szőlőcukrot? Egy kis munkahelyi stressztől még nem halt meg senki.
12/13 anonim válasza:
Lehet,ha elkezdenél dolgozni az új munkahelyen,és rájössz,hogy nem esz meg senki,akkor nem is lesz szükség gyogyira.Én szoc.fóbiás vagyok,nálam ez így működik.Az új dolgoktól rettegek,de ha látom,hogy nincs semmi baj,akkor
megnyugszom.
13/13 anonim válasza:
Megint az előző vagyok. Én évekig szedtem 0.25-ös xanaxot,napi egyet.Most van egy jó párkapcsolatom,és egyik napról a másikra abba hagytam.Ezt csak azért írtam le,hogy lássák mások,hogy ilyen is van.Szóval pozitív példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!