Elmúlnak magától az öngyilkos gondolataim?
Nagyon nehezek a mindennapjaim, mert kitaláltam azt, hogy rajtam csak az öngyilkosság tud segíteni.
Nincsenek barátaim,se párkapcsolatom. Az egyetemről sanszos, hogy kirúgnak, ha nem szedem magam össze. A testvérem mentális beteg, őt is nehezen tudom elviselni. (Agyilag egy zokni szintjén van, mert félrekezelte egy orvos.)
Egy szóval elegem van és úgy érzem már nincs erőm kimászni ebből a gödörből. Aztán a környéken elkezdtek terjeszteni rólam egy undorító pletykát, emiatt majdnem kétszer jól megvertek....
A szüleim nem foglalkoznak velem, és ők is már idősek és nincsenek valami jó formában.
Te döntöd el, hogy a negatív gondolatokat táplálod, vagy a pozitívokat.
Az öngyilkosság mindenképpen egy rossz válasz a problémákra, szerintem te is tudod, szóval ezt engedd el. ...és ha ezt kizártad, lehet keresni a jó megoldásokat, a vidámabb utakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!