Mi van akkor ha nem szedem be az antidepresszánst?
Én kerestem fel dokit, kb 7 alkalom után javasolta a gyógyszert. Korábban már szedtem és rossz tapasztalatom volt. Most is csak rossz elethelyzetben vagyok amiből nem tudok kijönni. Nem segít ezen egy gyógyszer. Pszichoterápiát nem akar, csak a gyógyszert.
Ha visszamegyek legközelebb és mondom, hogy nem szedtem be. Mit szólhat? Ráírja a kartonomra, hogy elutasítom a kezelést? Vagy csak simán elfogadja?
Pontosítok: korábban szorongás oldót szedtem, az nem vált be.
Szorongok egy élet helyzet helyzet miatt - munka és magán- már régóta.
Egy konkrét tünet együttes kapcsán fordultam dokihoz, a7 alkalom arra irányult, hogy azt a betegség típust kiszűrjük, és negatív lett. Utána javasolt antidepresszánst valamint nyugtatót. A nyugtatót, xanax szerű, már ott elutasítottam.
A másikat is úgy érzem, hogy csak azért lenne, hogy mégis írjunk fel valamit, hátha segít. Egyébként jó szakember, de ő egy konkrét területen dolgozik, amit kizártunk. mondta is, hogy kereshetek másik dokit, ha gondolom.
Nem fogok magán üzenetre válaszolni, bocs.
1. Igen, a mellekhatásoktól és a hozzászokástól tartok.
2. Valóban.
Szerintem pszichológust kéne keresned, és abból is olyat, aki neked jó. Gyógyszert én sem szednék, olyan problémára, ami pszichoszociális eredetű. Én ezeket szoktam hallgatni, felér egy terápiával:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!