Ma véletlenül 2 antidepresszánst vettem be 1 helyett, lehet baj? Scippa.
Figyelt kérdés
10mgt szedek naponta, ebredes utan egyből bevettem, majd egy ora múlva szólt az ébresztő hogy vegyem be. Hirtelen nem jutott eszembe hogy felalomban mar bevettem. Aztán ahogy lenyeltem, beugrott. Mit fogok érezni, lehet valami bajom?2021. márc. 17. 12:19
11/12 anonim válasza:
Ne hívj mentőt , csak ha nagyon rosszul érzed magad - úgysem tudnak mit csinálni veled, ha nincs tüneted, mégis minek. Antidútumot nem fognak adni erre, a gyomrodat nem fogják kimosni. Nagyon max felraknak infúziót vízhajtóval (forszírozott diuresis). De ennyiért 100%, hogy nem fognak. Ez semmi. Igyál sok vizet, mossad ki magadból, esetleg mérj rá a vérnyomásodra ha van otthon. De ne aggódj, nem lesz semmi baj. Ja, ezeket a gyógyszereket úgy alkotják, hogy az instabil emberek ne tudják könnyen túladagolni. Egy toxos ápoló.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi azóta se :) Amúgy hónapok óta szedem már.
2021. márc. 18. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!