Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van ennyi problémám...

Miért van ennyi problémám mostanában? (kicsit hosszú, bocsi)

Figyelt kérdés

Mintha több gondom is lenne mostanában egyszerre.

Először régóta kínlódok ezzel a hüvelyi folyással amiről kiderült gombás fertőzés, de nem hatott a gyógyszer így muszáj másik orvoshoz mennem meg maga az orvos sem volt szimpatikus. Nagyon kellemetlen és zavar állandóan,főleg, hogy mindig betétet kell hordanom.

Másik meg egy ideje állandóan viszket a homlokom, a fülem, a nyakam főleg egy pontban és nagyon korpásodik a hajam is szinte ha felkaparom fésűvel akkor sok korpa jön fel egy helyen és a homlokom is mintha korpásodna. Meg nagyon ritkul a hajam is. Erre természetesen bőrgyógyász lesz a megoldás, de nem igaz, hogy ezt is elkaptam.

Aztán talán 6 éve csinálok ilyen hülye tevékenységeket mint például falak tapogatása 4x, mindent mindkét kezemmel csinálok ha lekapcsolom a villanyt a másikkal is, állandóan 2x nézek mindkét irányba a szobámban is, utcán is hátra nézek minden percben, monitor képernyőjének tapogatása, összezavarodott gondolatok, mint párosítás ruhák iránt, zavar ha nem passzolnak a dolgok pedig korábban nem zavart, és sok ilyen haszontalan tevékenységet csinálok többször és ezekhez társul ilyen gondolat mint ha nem teszem meg nagyim vagy anyukám meghal, meteor fog lezuhanni, világvége közeleg, szellemeket fogok látni és ilyenek, de ez a folyamat csak pár éve tudatosult bennem igazán. Még nem voltam ezzel orvosnál de már nagyon zavar főleg, hogy publikusan is csinálom és megnehezíti még az alvásomat is. Fogalmam sincs mi lehet ez de tök fura.

Szememmel is gond lehet, mert egy ideje elkezdtem ilyen felvillanó szikrákat látni néha meg fekete halvány foltokat és egyre több üvegtesti homályt látok.

Meg nehezen tudom elfelejteni a múltban történteteket mint iskolai piszkálásokat, megalázásokat és ezeket. Dolgozom rajta de nehezen megy.

Miért van ilyen sok probléma velem mostanában és miért érzem úgy, hogy mindez egyszerre történik velem pedig a hüvelyes gond régóta tart, a fura tevékenységek is de csak mostanában döbbentem rá, szemprobléma is mostanában kezdődött, a viszketés is lassan 1 hónapja de nem tudok mindent egyszerre elintézni és zavar, hogy ennyi gondom van.

Miért robbantam le ennyire és lehetek megint olyan mint régen mikor semmi gondom nem volt? Leginkább a hüvelyi folyás miatt szorongok, mert hiába mentem orvoshoz nem segített és félek megint elmenni.

Meg szerintem félek az emberektől is, állandóan kifogásokat keresek, hogy nem kelljen kimozdulni, ne kelljen találkozni a barátnőmmel pedig őt szeretem de néha lefárasztanak az emberek, utcán is mindig ott megyek ahol alig vannak, buszon mindig azt érzem, hogy engem figyelnek és a büdösség félelmem miatt is azt hiszem hogy azért néznek mert büdös vagyok, mert párszor tényleg büdi voltam de meg volt az oka, de mikor rendesen tusolok meg dezodort is használok akkor is szorongok.

Munkát is olyat próbálok most keresni ahol nem kell napi szinten emberekkel foglalkozni inkább ahol csak a dolgozókkal kell mert az még nem vészes, de nem tudok dolgozni mint eladó, postás, pénztáros mert ez bebizonyosodott korábban. Korona miatt nincs munkám mostanában pedig jelentkezek sokra, hogy legalább legyen pénzem. De ez mellékes. Család segít szerencsére. Mit tanácsoltok, mi lehet velem, hogy ennyire összejöttek nálam a dolgok? Igaz néhánynál sokáig húztam, halasztottam a dolgokat de sok meg most jött ki nála.

Másnak is volt ilyen, hogy hirtelen sok betegsége, problémája volt egyszerre?

Intézem a dolgokat, csak egyszerre nem tudok több dologgal foglalkozni, olyan mintha ezek miatt egy burokba szorultam volna.

22L

2021. márc. 17. 04:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Bőrviszketés, korpásodás, hüvelyi folyás lehet gombás fertőzés, a cukorfogyasztást fogd vissza radikálisan! Próbáld meg.

Péksütemény, édesség, cukros üdítő, cukros étel teljes mellőzése.

2021. márc. 17. 11:25
 12/13 A kérdező kommentje:
Na kértem időpontot bőrgyógyászatra is így a viszketés és a korpa is rendeződni fog :)
2021. márc. 17. 12:50
 13/13 A kérdező kommentje:
Eddig 2 feladatot intéztem el így elsőre a többi még hátra van de már ezeknek is örülök, hogy elkezdem megvizsgálni őket :)
2021. márc. 17. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!