Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha sokszor össze törik a...

Ha sokszor össze törik a szív, az egy idő után már nem fáj?

Figyelt kérdés

Boldogtalan vagyok, de ez főleg este jön rám. Minden nap éjjel 1/2ig sírok, de nem tudom meddig bírom így. Szeretethiányos vagyok, a családom ezt nem veszi komolyan, azt mondják hogy önsajnálat. Próbáltam tenni ellene, és barátkozni, ismerkedni másokkal, de senkinek sem kellettem, mindenki talált valaki jobbat. Legutóbb úgy össze törtek, hogy már semmi önbizalmam nincs, csúnyának gondolom magam. Ezért feladtam az ismerkedést. Szeretnék egyedül is teljes lenni. De úgy érzem mintha a lelkem már meghalt volna. Gondolkodtam az öngyilkosságon, de amiatt nem teszem meg, mert az is fájna. Kinövöm majd ezeket? Vagy hogyan legyek újra önmagam? (a kort csak azért írtam ki hogy tudjátok a körülményeket)

A válaszokat előre is köszönöm! 16l

2021. márc. 13. 12:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%

"Ha sokszor össze törik a szív, az egy idő után már nem fáj"

Ha elfojtod akkor egy idő után érzéketlenné válsz. Semmit ne fojts el! Élj meg mindent!

2021. márc. 14. 09:49
 12/12 anonim ***** válasza:
82%
De. Annál inkább. Már akkor is szomorú leszel, ha nem történik semmi.
2021. márc. 14. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!