Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Enyhe autizmusom van?

Enyhe autizmusom van?

Figyelt kérdés
Egyre több dolgokra leszek figyelmes, amit én természetesnek veszek, de mások furának gondolnak. Például tudat alatt mindent csak oda teszek vissza ahonnan elvettem, mert ott a helye, ha két szemben álló utasítást adnak, nem tudom melyiknek tegyek eleget, kényszeresen mindent meg kell csinálnom. A szabályokat muszáj betartanom. Ha egy dolgot elképzeltem akkor azt úgy kell végig csinálnom és ha hibásan képzeltem el, hiába figyelmeztetem magamat a hibára, automatikusan csinálom amit korábban elképzeltem, nem tudatosan, így néha sokat hibázok. Utálom, ha hozzám érnek olyanok akikkel nem vagyok nagyon közeli kapcsolatba és nem is értem, fordítva sosem tennék ilyet. Nagyon rossz érzés mások szemébe nézni, de egyre tudatosabban csinálom. Tudatosan alkalmazkodom másokhoz és sokszor gondolok arra ilyenkor, hogy mi a megfelelő viselkedés, hogy ne gondoljanak furának.

#enyheautizmus
2021. márc. 11. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:
En nem orulnek ha autista lennek..
2021. márc. 11. 21:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet. Vannak internetes tesztek a gyanú megerősítésére, mielőtt még elmennél szakértőhöz.
2021. márc. 12. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!