Mi a tapasztalatotok Xanax 0,5-1 mg nyugtató hatásairól?
Milyen mellékhatások mutatkoznak leggyakrobban? Gondolok itt: fogy vagy hízik tőle az ember? Kissebb vagy nagyobb étvágy a jellemzőbb? Koncentrációt befolyásolja?
Orvosok csak statisztikákat mondanak, Nektek mi a tapasztalatotok?
Igen az agynak bonyolult a működése, ezért kérlek fogadd el, hogy nem ismered még az alapokat sem és nem tudod, hogy mi az a bipoláris zavar. Ez nem baj, nem ez a szakmád, de akkor kérlek fogadd el, hogy nem értesz hozzá és nem tudod, hogy milyen mechanizmusok vezetnek a mániás depresszióhoz.
Kedves kérdező, a könyvet bárhol meg tudod venni. Libri, alexandra, vagy akár az internet.
A veszekedésnek semmi értelme, attól nem leszek okosabb, ha marjátok egymást. De válaszaitokat nagyon köszönöm!
Memória és fizikai függőség, mint írtátok. Kell ez nekem? Akarom én ezt?
A memóriám így is az átlagnál pocsékabb és muszáj tanulnom. Azt hiszem ez már eleve kizárja a tabiözönt :S
Fizikai függőségtől azért nem félek annyira, mert volt egy napi szinten cuccolos korszakom, mégis egy pasi miatt le tudtam ezeket tenni, nehéz volt, nagyon nehéz, de szeretem, úgyhogy csak ez számít.
Olvastam cikkeket a bipoláris zavarról és meglepő, hogy az ember mennyire tagadná, mégis magára ismer. De akkor sem értem, ez a xanaxozás olyan, mintha egy öngyilkos embernek mi adnánk a kezébe a kötelet.
Figyuszka, a Xanax a te esetedben tényleg csak segítség, nem ez a fő gyógyszer, amit szedned kell. Ha kételyeid vannak vele szemben, akkor szerintem érdemes megbeszélni a kezelőorvossal, azokat, amiket ide is leírtál. Valami kompromisszumot csak sikerül vele kötnöd. Az a legfontosabb, hogy az állapotod stabil legyen, a hangulatod ne ingadozzon ki a szélsőségekig.
Az előző válaszolónak üzenem, hogy egy orvos nem csak akkor ismer egy betegséget, ha azon ő maga is átesett. Jól is néznénk ki, ha csak azokat a kórokat tudná meggyógyítani, amin ő maga is keresztülment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!