Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen betegség/ állapotra...

Milyen betegség/ állapotra utalnak ezek a tünetek?

Figyelt kérdés

- nem beszéli ki a gondjait

- sokat sír ( mindennap 5-6* )

- időnként vagdossa magát

- időnként sokat iszik,de letudja tenni

- mindig a rosszat látja mindenben

- nem neveteti meg semmi

-nem mosolyog

-semmi jót , szépet nem lát magában

- sokat gondol arra, hogy haljon meg minek él

-már altatóra is ivott ( nem lett baj szerencsére)

- inkább nem védi meg magát mert nem akar bajt,de van mikor elszakad a cérna és elég durván kiakad... ( Ilyenkor vagdosódik, mert elege van)

Egyedül él, nő, és nagyon ritkán beszél mással ilyenkor van amikor kipanaszkodja magát, meg ő mekkora szerencsétlen...

Mit lehet ilyenkor tenni?

2021. márc. 6. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Pszichológust minél előbb hozzá,és sok kedves szót,esetleg orvost kihívni rá mert nem lesz jó vége.....
2021. márc. 6. 19:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezek az öngyilkosságnak az utolsó fázisai?
2021. márc. 6. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
16évesen ebben én azt látom,hogy eléggé a végfázisban van tehát minél előbbi segítséget igényel.
2021. márc. 6. 19:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen... És ő bő 13 évvel idősebb nálad. Ez nem ilyen kamaszkori bohóckodás
2021. márc. 6. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Én értem hogy nem kamaszkori bohóckodás,nem is hittem azt,épp az ellenkezőjét,tehát SEGÍTSÉGET kell neki nyújtani minél előbb,akár egy elbeszélgetés is életet menthet,egy kedves szó is,de pszichológus kell neki.
2021. márc. 6. 20:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Persze, nem szidásból írtam bocsi ha annak hangzik.

Csak írtad a korod és erre utalóan írtam, hogy bőven kinőtte azt a korszakot.

Nekem " csak" jóbarátom de nekem is sokszor " hagyjon már mindenki a fa..szomba békén" és nem lehet elérni.

2021. márc. 6. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor viszont én kérek elnézést,akkor nemtudom hogy mit kellene,de megkellene próbálni hogy "nem érdekel de akkor is segítek,eljössz ide stb elkell hurcolni pedig szakemberhez.
2021. márc. 6. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!