Bulcsando kérdése:
Az IQ csak a gondolkozás képességét méri vagy a terhelhetőséget is?
Figyelt kérdés
Nekem egyszer azt mondták hogy 110 az IQ-um , de még egy napig se tudok olvasni egy könyvet mert bele fásulok és utána valami kevésbé szellemi képességet igénylő dologgal kell elfoglaljam magam hogy kipihenje az idegrendszerem ez hogy lehet ez így van minden 110 -es iqus emberrel . A durva hogy ilyen értelemben nekem még az alvás sem elég hogy utána egész nap gondolkozhassak.2021. márc. 1. 20:09
11/12 anonim válasza:
Az ilyen embernek nem való a munkahely! Hanem a vállalkozás való.
Erre elég későn, 28 évesen jöttem rá. Addig csak szenvedtem.
12/12 anonim válasza:
#11 Hasonlóan vagyok mint te. Nálam soha nem diagnosztizáltak figyelemzavart, de elég egyértelmű hogy ez van. Nagyon nem mondhatni hogy nincs kitartásom és szorgalmam, csak nagyon nehezen találom meg azt, hogy miben van. Sokszor kételkedem hogy nekem 130 feletti lenne az IQ-m, igazából semmi előnyét nem látom, csak megnehezíti az életemet hogy nem tudok semmibe belefeledkezni és csinálni, 0-24 a logikát és értelmet keresem benne. Sokszor pedig nincs a dolgokban, másokat ez nem érdekel, engem meg összezavar és nagyon rosszul érzem magam miatta. Szeretnék olyan lenni aki csak bemegy a munkahelyére, örül hogy van neki és dolgozhat, megcsinálja feladatát, szabadidejét meg akármilyen hobbikkal eltölti amiket szeret. Olyannak érzem magam mint egy elég jó számítógép ami valami vírus miatt nem tudja azt amit kéne, túlmegelszik és laggol meg lefagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!