Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem magam ilyen...

Miért érzem magam ilyen szerencsétlennek?

Figyelt kérdés
Az online oktatás miatt már 4 hónapja nem láttam a barátaimat. Csak a boltba megyek el és azt is csak kb hetente. Egész nap egyedül vagyok, délelőtt tanulok, délután főzök, takarítok. A többiek mesélik online órán, hogy ők jól elvannak. Jogsit és nyelvvizsgát csinálnak. Ehhez képest és egy nagy semminek érzem magam. Régebben eljártam futni és edzettem itthon. De azt is meguntam egy idő után. Konkrétan zavar, hogy minden egyes nap ugyanolyan. Minden nap ugyanúgy telik. Eleinte örültem az online oktatásnak, mert tartok a vírustól, de mostmár inkább mennék. Mivel tudnám magam elfoglalni, hogy változatosabbak legyenek a napjaim?
2021. febr. 24. 12:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Kezdj el újra edzeni, futni járni. Engem ez ment meg a megbolondulástól, bár én felnőtt vagyok, de én is itthon dolgozom home office-ban, csak én este hatig vagy hétig is, utána már nem sok idő van nyolcig, hogy egy futást lezavarjak.
2021. febr. 24. 12:50
 2/2 anonim ***** válasza:
89%
Az élet mentális kérdés. Ezt kellene megértened. Örökre leszel szerencsétlen, ha nem találod meg a mindennapokban a jót. Hja, és ne fészbúk idiótákra hallgass.
2021. febr. 24. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!