Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mire számíthatok egy pszichiát...

Mire számíthatok egy pszichiáternél?

Figyelt kérdés

két éve volt egy öngyilkossági kísérletem, akkor "kezeltek" vele (már amennyire a kórházban való ücsörgés és semmittevés annak számít), kiengedtek és azóta nem tudnak rólam. Hivatalosan egészséges vagyok. Következő hónapban fogom betölteni a 18at. Szeretnék elmenni pszichiáterhez, mert igaz, akkor kiengedtek, de semmivel sem lettem jobban. A szüleimet nem szeretném bevonni, nem tervezem hogy szólok nekik, így jobb ha előbb nagykorú leszek.

A kérdésem arra irányulna, hogy mi fog velem történni, ha őszintén elmondom a dokinak mi a helyzet. Kórház kötelező jelleggel? Gyógyszerek? (mellékes infó: depresszió mellet pánik rohamaim vannak és egész nap szorongok, remeg a kezem egy ideje már folyamatosan és képtelen vagyok koncentrálni, ami az egyetemet illető terveim mellett nem a legkedvezőbb)

köszi a segítséget!

2021. febr. 22. 16:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Antidepresszánst fog valószínűleg felírni. De befektetni biztos nem fog. Pszichoterápiát mèg javasolhat.
2021. febr. 22. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!