Mit tehetnék ilyen esetben? 17 éves vagyok
Szia
Esetleg ha van kedved, írhatsz nekem is.
A gyerekorvoshoz egyedül is el tudsz már menni, Ő továbbküldhet pszichológushoz.
A délután. hu oldalom írhatsz emilt névtelenül is, kiképzett segítő válaszol, de lehet chatelni is a segítőkkel. Meg van adva, hogy melyik nap lehet igényve venni a chatet 18-21 óráig. Én eddig 3 segítōvel chateltem ott, nagyon kedvesek voltak.
TB alapon is el tudsz menni pszichológushoz, az ingyenes. Menj el a háziorvosodhoz, ő majd eligazít. Elméletben minden iskolának is van pszichológusa, de a gyakorlatban ez gyakran nem elérhető. Szerintem menj el a háziorvosodhoz. Valószínű, hogy a pszichológusnál sokára kapsz időpontot. De ezen ne stresszelj, a fizetősnél is így van. Mindenképp menj el, és légy majd nagyon nyitott, mert csak úgy van értelme a dolognak.
A pszichológusnál valószínűleg kapsz majd egy kérdőívet is a "probléma tipusaid" felmérése érdekében. Gondold majd át előre, hogy fogalmaznád meg a problémáid és azt, hogy miben kérsz segítséget, mert ezzel kapcsolatban lesznek kérdések. De ne aggódj, majd mindent el fognak mondani.
További sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!