Most akkor skizofrén lettem?
Figyelt kérdés
Alapból van szorongásom és időszakosan kényszergondolataim.
Nem rég láttam a Jim Carrey filmet a Truman showt, S azóta többször volt olyan buta gondolatom, hogy mi van, ha az én életem is egy valóság show. Nagyon nagyon nagy butaságnak tartom ezt a gondolatot, még is, ha eszembe jut, akkor lever a víz...skizofrén lettem?
Köszönöm a válaszokat.
2021. febr. 16. 14:21
1/3 anonim válasza:
Nem, ettől még nem leszel skizofrén.
És ne aggódj, a Truman Show megnézése után mindenki elgondolkozik ezen ;)
2/3 anonim válasza:
A skizofrénia hasadásos elmezavart jelent vagyis az érzelmeid egyik pillanatról a másikra teljesen megváltoznak mintha egy másik személy lennél nem is értem ez hogy jött ide, és hidd el mindenki aki látta a Truman show-t eljátszadozott már azzal a gondolattal, az pedig hogy vannak szorongásaid attól nem leszel beteg mert mindenkinek vannak, nincs semmi bajod.
3/3 anonim válasza:
Ha a Truman show ennyire mélyen érintett, sose kezdj el foglalkozni a matematikai realizmussal és a magfizikával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!