Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit gondoltok erről?

Simon Petrikov kérdése:

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
[link]

2021. febr. 15. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
48%

Minek ehhez fordító? :D

A transzhumanizmus az emberiség jövője kell, hogy legyen. Egy civilizációnak folyamatosan fejlődnie kell, így ez elkerülhetetlen.

2021. febr. 15. 12:16
 2/4 A kérdező kommentje:
#1: Főleg a mentális egészség, életcél elérés szempontjából vagyok kíváncsi az emberek véleményére, hogy szerintük iéyen szempontból a transzhumanizmus vagy a primitivizmus jobb-e.
2021. febr. 15. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:
48%

A transzhumanista korszakban nem lesz létező dolog a mentális betegség. Ennek az a lényege, hogy az emberi testet és idegrendszert teljes mértékben irányítani és manipulálni tudjuk, így ezen problémák egytől egyik kiküszöbölhetők lesznek. Megemlíteném itt a Neuralinket, ami magántulajdonban van, és képes segíteni a vakságon, siketségen, bénulásokon satöbbi.

A transzhumanizmus elkerülhetetlen, mivel a primitivizmus nem kompatibilis az olyan fokú fejlődéssel, ami ez emberi faj előtt áll. Elképzelni pedig elég nehéz a jövőt. Egy kutya sem tudja felfogni, hogy milyen életük van az embereknek, ugyanúgy mi sem tudjuk még felfogni, hogy milyen életünk lesz a transzhumán korban.

2021. febr. 15. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát márpedig én el fogom kerülni a transzhumanizmust. Én nem gondolom hogy helyes lenne gépekkel helyettesíteni mindent vagy nekünk embereknek gépekké válni részben. A privitimizmus nem a legjobb dolog de én akkor is azt választanám. Én biztosan nem fogok magamba ültetni semmit. Ha kell kiköltözöm vmi harmadik világbeli helyre vagy mondjuk Tristan da Cunha szigetére esetleg az Alaszkai erdőkbe.
2021. márc. 25. 09:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!