Hatással lehet az "apámmal" való rossz (hosszú évek óta semmi)kapcsolatom a párkapcsolati sikertelenséghez?
23éves vagyok,a napokban vetettem véget egy kapcsolatnak indult dolognak.3hónap randizgatás,és rendszeres találkozás után azt mondta a srác nem tudja lesz-e ebből több.Én pedig kezdtem többet érezni.Így elég dühös lettem,és megmondtam hagyjuk inkább.Volt már többször,sőt általában így végződtek,hogy nem kellettem,vagy nem voltam elég jó a férfi számára,hogy belémszeressen vagy tudjon többet érezni felém.Egyáltalán nem vagyok az a típus aki könnyen kapható,könnyűvérű.
Ezután az utolsónál tényleg elveszett minden reményem,hogy engem tud majd szerelemmel szeretni egy férfi,és jó párkapcsolatom lesz,harmonikus ,boldog.
Olvastam erről,hogy mennyire befolyásolja a választásunkat a szüleinkkel valo kaocsolat.
Úgy éreztem "apámmal"már rendbe raktam magamban a dolgot,jártam is pszichologushoz.
Ezek szerint mégse?hogy tudném tényleg elengedni,és jól választani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!