Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám csökkenteni a...

Hogyan tudnám csökkenteni a marihuána adagot?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Bár kétszer meg gondoltam, hogy ide írjam ki a kérdésem, de egy próbát megér.

Pár éve élek ezzel a szerrel, voltak szörnyű napjaim amiken csak a cigi segített. Nem leszokni szeretnék teljesen csak csökkenteni. Egyrészt nagyon drága már(😂) másrészt észrevettem, hogy meló közben idegesebb vagyok, vagy ha éppen nem tudok hozzájutni ingerült vagyok.

Mielött olyanok írnak ide, akik tök tapasztalatlanok a témában, köszönöm de ne fáradjatok.

25L

2021. febr. 8. 06:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Tereld el a figyelmedet

Keress egy kevésbé káros szenvedélyt, próbáld meg úgy,hogy reggel,délután egy kisadag

2021. febr. 8. 06:19
 2/6 anonim ***** válasza:
A füvet nem ismerem, alkoholfüggő vagyok és a Rivotrillal is voltak problémáim. Az egy intő jel, ha ingerült vagy fű nélkül, hogy közeledsz a pszichés függőséghez. Szakemberrel beszéljél, pszichológussal vagy nem tudom, hogy segítő közösségek vannak-e olyanoknak, akik csökkenteni vagy leállni szeretnének vele.
2021. febr. 8. 06:37
 3/6 Miss Endzsi ***** válasza:
Korlátold le napi egy használatra, én is így csinálom.
2021. febr. 8. 06:46
 4/6 A kérdező kommentje:

A napi 1 használat kevés, reggel meló elött fontos (szoláriumban dolgozok ahol mindig kedvesnek kell lennem, rengeteg emberrel talalkozok, ezt pedig csak thc-val kivitelezhető) este pedig elalvás elött kell.

Hétvégen pedig rosszabb mert egésznap itthon vagyok mást nem tudok csinálni. Mielött jött a vírus még jártam edzeni ami elterelte a figyelmemet, de sajnos most az sincs.

2021. febr. 8. 07:18
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Vegyél egy kutyát

Azzal eltussz járni futni, leköti a figyeled

2021. febr. 8. 08:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ezzel orvoshoz kell menni mert ez függőség és segítség nélkül komoly bajod lesz az elvonások miatt én alkoholista voltam és le raktam a poharat magamtól 2 nap múlva delíriumba estem és mentő vitt kórházba.
2021. febr. 12. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!