Szorongás, depresszio párkapcsolat rovására?
Talán nem épp a legjobb kategória a kérdésemnek, de első sorban hasonló emberekhez fordulnék.
Szorongásos depresszióval illetve pánikbetegséggel kűzdök.
Nagyon hosszas és rögös út után, ami sajnos nagyban hozzá is járult a betegségek kialakulásához, együtt lehetek az oly régóta várt férfivel.
Első hetünket töltöttük most, viszont bármennyire is szeretem, szeretném, egyszerűen semmi szexuális ingerem nincs. Nem ment a dolog. Kicsit az is zavart, hogy nem akart védekezni, a megszakításos módszert vallja. Nem volt szimpatikus a dolog, nem is lett semmi mert már láttam rajta hogy felidegesedik.
Nemsokkal rá már éreztem hogy közeleg a rosszullét. Talán ez válthatta ki, de szerencsére segítőkész volt velem ekkor.
Tudja a betegségeimet, hogy miken mentem keresztül, részben miatta is. Úgy érzem hogy csalódást okozok neki ezzel mégis, mert ő már nagyon akarná, de én meg itt vagyok leblokkolva.
Félek hogy mit tegyek, mit mondjak. Tegnap már alig vártam hogy hazaérjek tőle, mert csak a sírás lerülhetett mekkora lúzerség ez a dolog, és hogy emiatt fogom elveszteni.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Meddig tehetem meg hogy türelemre intem?
És ha 20-30 év házasságután lesz valaki depressziós akkor
Váljanak el ? Én is így jártam
Valahogy már kibirjuk ami még hátra van !?
1#: sok mentális probléma csak szinten tartható, vagy ha tünetmentessé is tehető, lehetnek visszaesések stresszesebb élethelyzetek vagy egyéb dolgok hatására.
Az ilyen ember akkor legyen remete élete végéig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!