Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A belső ennyire kihatna a...

A belső ennyire kihatna a külsőmre?

Figyelt kérdés
Transznemű vagyok. Lánynak születtem de nagyon nem érzem magam annak. Így a női részemmet elhanyagolom és egyszerűen leszarom. Pl menstruáció. Sose gondolok rá és próbálom kizárni és ha megvan akkor meg úgy fogom fel, hogy semmi nem változik csak simán egy "vattadarab" kell. Ha anyám felhozza akkor csak bedugom a fülest és mással foglalkozom. Amióta 100%-osan tudom, hogy transznemű vagyok, ha megvan a menstruációm nagyon keveset vérzeg. De tényleg nagyon nagyon keveset. Sőt még napokat is szokott késni. Eddig majdnem egy hétig véreztem mondhatni erősen és most a picike pesételésen kívül 3 napig egyhén vérzik. Tényleg ennyire kihat a belső a külsőre? Mert ez akkor nagyon szuper lenne
2021. febr. 6. 09:09
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Inkább a hormonjaid hatnak a külsődre. Nem tudhatom, de talán nincs elegendő női hormonod, viszont több benned a férfi hormon. Ez kihat a lelkiàllapotodra is. Endokrinológussal rendeztesd az egészségi àllapotod. Ha utàna is azt érzed, hogy egy női testbe zàrt férfi vagy, akkor tényleg.
2021. febr. 6. 09:14
 2/3 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Nekem egy jò ismerôsöm lànynak szûletett, de 18 éves koràban àt operàltatta magàt férfinek, mert nem érezte magàt nônek jòl!
2021. febr. 14. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:
nem biztos h a kettőnek köze van egymáshoz
2021. febr. 14. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!