Szerintetek az normális, hogy anyámék évek után is "bolondnak" hívnak, meg kicsinálnak, mert én "bolond vagyok" és úgy is viselkednek ezért?
Figyelt kérdés
Mert a gyerekorvos azt momdta, szerinte anorexiás vagyok. És ugye aki anorexiás, az "bolond", azt meg ki kell csinálni, meg megalázni...
Az ilyenektől egyébként minél messzebbre kellene menni, mert bármire képesek... Ezek után, akárhányzsor lebetegszem, megkapom, hogy "megbolondultam. Mert a háziorvos" megmondta, hogy bolond vagy". Egyébként apám elhízása az nem baj.
2021. febr. 4. 15:54
1/4 anonim válasza:
Nem normális. Ha van kedved majd beszélgethetünk privátban.
2/4 anonim válasza:
Nem normális. Nagyon konzervatív, buta felfogás amit ők képviselnek ezzel a mentalitással.
Sajnálom egyébként, hogy így állnak hozzád, és szomorú, hogy a mentális problémák még mai napig kb úgy vannak kezelve, mintha csak földönkívülieket érintő dolgok lennének.
Együtt élsz még a szüleiddel?
3/4 A kérdező kommentje:
Igen.
De egyébként anorexiás sem vagyok, az a vicc.... Ezt is ilyen sértésként fogták rám.
2021. febr. 4. 18:13
4/4 anonim válasza:
Ha nem vagy anorexiás, miért mondták stabil ezt a családoknak a gyerekorvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!