Szerintetek ez normális?
Igen.
Én ki akartam írni egy kérdést e témában.
Szeretnék tőled kérdezni
Engem apám bántott lelkileg mert persze hogy mindennapos volt a 3 liter tömény szesz.
Én se érzek semmit már
sajnálom, ha szeretnél bezsélni róla vagy ilyesmi, írj rám nyugodtan
Hát ha a ptsd a legfobb problema es nem segit semmi a lekuzdeseben akkor.. Hat lehet betegul hangzik de van pár ország ahol a ptsd-t MDMA-val kezelik 1alkalom elég ahoz hogy teljesen megoldodjon a problemad ez a terapia abbol áll hogy 9oran keresztul iszonyat nagy euforia erzesed lesz es ugy erzed hogy mindenkiben megbizol es szeretsz es ki akarsz adni minden olyan ami traumakent erintett es miutan vege az agyad ezeket a gondolatokat traumakat ezzel a csodalatos euforikus megvilagosodott allapothoz köti
En is latyoztam mar tobbszor is es tapasztalatbol mondom hogy nagyon hatasos erre a celra apukam halalat ezzel sikerult teljesen feldolgoznom de ne bizz meg az utcai szarokban. Lehet hogy anyagilag megterhelo lesz viszont az egeszsegedert megeri, meg hat a pszichologus/pszichiater is elker 20k-t egy alkalomert meg felir a rohamra egy 0.25os fronyot meg valami antidepit aztan mergezd csak magad de az csak tuneti kezeles.
Amugy meg en sem tudok haragudni pont az eki miattxd de ez amugy szerintem pozitiv
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!