Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Dr. Keresztes Zoltán pszichiát...

Mrs Bean kérdése:

Dr. Keresztes Zoltán pszichiáterrel kapcsolatban mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

Milyen ember, mennyire veszi komolyan, és mennyire hatékony terapeuta? Csak borderline diagnózissal rendelkező embereket kezel, vagy bárkit, aki bejelentkezik hozzá? Azonnal fogad, vagy van várakozási idő? Mennyibe kerül nála egy alkalom?

Köszi!

2021. febr. 1. 10:20
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Hello, én évekig jártam hozzá, és nagyon sok mindent lepakoltam nála a bajaimból. Magasan képzett, felkészült szakember sok tapasztalattal. Az a fajta, aki hajlandó gondolkodni is a páciensek bajáról, nem a Cipralexet osztogatja, ha tehetetlennek érzi magát a másik ember szenvedése láttán. Nekem hiteles volt, és nagyon felszabadító volt, hogy bármit, de tényleg bármit mondhattam. Olyan mintha lenne egy harmadik szülőm. Szerintem menj el, nézd meg, hogy neked milyen, úgyis az dönt, nem mások véleménye. Az órái 45 percesek, és árban kb. ott vannak, ahol a többi szakmabéli pszichoterapeutáé.
2022. szept. 6. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!