Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szeretetéhség eltörlése?

Szeretetéhség eltörlése?

Figyelt kérdés

Húsz éves fiú (többen neveznek férfinak, de sajnos attól lelkileg és szellemileg is messze állok) vagyok, egyetemista, részmunkaidös állással. Kedvelem a munkám, kedvelem az egyetemi oktatókat, még a koronavírusos idöszak sem viselt meg annyira. Egyetlen problémám azzal van, hogy úgy érzem szükségem van szeretetre.

Sajnos bármennyire is szomorú, de jelenlegi kulcsszavaim a témáról a következők (valamennyire időrendi sorrendben):

kidobott, elfecsérelt idő; fáradtság; kegyetlenség; hazugság; igazságtalanság; szomorúság; bűnhődés; tanácstalanság; feldúltság; bosszúvágy; megnövekedett öngyilkosságra való hajlam; öngyilkossági kisérlet; fásultság; inszomnia; sírógörcs. Most ennyi jutott eszembe elsőre.

Tudom, igen, evolúciós tény és reflex a szeretet iránti vágy/éhség/stb, viszont a fent leírtak alapján ez nekem nagyon nem ér ennyit. Bármennyire is szeretem a gyerekeket, tőlük is elment a kedvem. (Valamint: talán már kitalálható, de barátnőm nem is volt, vszeg nem is lesz) Szóval, ismételve kérdésem; milyen mód/módok létezik/léteznek ezen érzések eradikálására? Szeretnék végre valahára az egyetemre és a munkámra összpontosítani.

2021. jan. 27. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Szüleid nem szeretnek?
2021. jan. 27. 21:40
 2/3 A kérdező kommentje:
#1: De. Akkor pontosítsunk valamit: szeretet/szerelem; a szó néha összefolyik, technikailag az utóbbiról van szó.
2021. jan. 28. 00:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Az más, azt hittem senki nem szeret,egy nő hiányzik, meg a szerelem. Na a nőket taszítja, pont az ilyen elkeseredettség. Erő a magabiztosság a humor ami vonzza őket, meg az anyagi jólét.Ha szerelmet akarsz magadon kezdj változtatni, felejtsd el először ezt a nyavalygást, foglalkozz magaddal erősítsd magad testileg lelkileg, érezd jól magad. Aztán ha kitörölted az agyadból azt is sose lesz nőd, ott toporognak az ajtód előtt. Egy depis pasi nem vonzó, de egy önmagával elégedett mosolygó pasi igen.
2021. jan. 28. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!