Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen adagolásban szeditek a...

Milyen adagolásban szeditek a 0,5-ös Frontint?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy a

ti panaszaitokra milyen adagolást írt ki az orvos és hogy mik voltak a panaszaitok pontosan. Illetve, hogy segített-e a gyógyszer.

Reggel 1 mg és este 1 mg soknak számít?

2021. jan. 27. 15:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves 6. válaszoló!

Nem, nem tompít le teljesen, sőt, szinte semennyire. Viszont ha nem veszem be, akkor azt rögtön megérzem. Gondolom már hozzászokott a szervezetem. Egyébként fokozatosan lett emelve az adagom. De ez így nagyon nem jó, hogy igazán nagy csodát már ez sem csinál, emelni viszont ezt már úgy gondolom nem lenne szabad, mert akkor hol a vége?

Lefelé kéne jönni, nem felfelé már...

De köszönöm a válaszokat, megbizonyosodtam róla, hogy ez már valóban nagy adag és jobb lenne majd fokozatosan csökkenteni. Csak mellette jól is kéne lenni valahogy.

2021. jan. 27. 22:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Alváshoz használok 8mg-ot. Nagyon erős a függőségem sajnos.
2021. jan. 28. 17:47
 13/14 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es!

Az orvosod tud róla, hogy ennyit szedsz, vagy csak magadnak emelgetted fel fokozatosan, amikor azt érezted, hogy már nem elég a megszokott adag?

Ne félj, nyugodtan lehetsz őszinte, én nem foglak kioktatni, sem elítélni, ha magadnak emelted fel az adagod. Felnőtt ember vagy, felelősséged teljes tudatában tetted, ha doki nélkül tetted.

Csak számomra meglepő, ha orvosi utasításra szedsz ennyit. De ha igen, akkor bocsi a feltételezésért.

Igazából nem tudom, hogy mi az a max adag Frontinból, amit egy orvos nyugodt szívvel kiírhat a betegének. De ilyet még sehol nem olvastam, hogy valaki 8 mg-ot szed.

Mindenesetre jobbulást kívánok neked!

2021. jan. 29. 00:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Addiktológushoz járok. Persze hogy tudja, ez a dolga.
2021. jan. 31. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!