Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Édesanyám miért beszél összefü...

Édesanyám miért beszél összefüggéstelenül? (többi lent)

Figyelt kérdés
Édesanyám(egyébként 57 éves) december 26-tól január 10-ig mesterséges kómában volt. Kb Január 13-án tért magához. 3 hétig folyamatosan lélegeztetőgépen volt. Január 18-án vették le róla a lélegeztetőgépet.Január 20-án átszállították a belgyógyászatra.Magyarul már túl van az életveszélyen. Az a helyzet hogy mikor meglátogatjuk,vagy telefonon beszélünk vele akkor teljesen összefüggéstelenül beszél, sokszor nem ismeri meg a saját testvéreit.Saját fiait(engem sem).Sem a férjét..bla bla. Mintha egy teljesen másik asszony lenne, teljesen ki van cserélődve.Folyamatosan azt hajtja hogy haza akar menni stb (ami persze érthető) Igazából azt akarom tudni,hogy ilyenkor normális-e ez a viselkedés? Eskü olyanokat mond aminek se eleje se hátulja stb. Nem szenvedett egyáltalán agyi károsodást. Folyamatosan sír.
2021. jan. 24. 21:35
 1/9 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

A lényeget nem mondod el, hogy milyen problémája volt. Miért kellett lélegeztetni?

De több, mint két hét mesterséges kóma nekem rengetegnek tűnik, ott biztos van vmi komoly gond.

2021. jan. 24. 21:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt az alap probléma, ami miatt mesterséges kómában volt?
2021. jan. 24. 21:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet nehéz elérni a kórházakat, de én megpróbálnám a helyedben. Így nem tudjuk megmondani, ha nem is tudjuk miért volt kómában. A legbiztosabbat a kezelőorvosa tudna mondani
2021. jan. 24. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kórházi zárójelentest olvastátok? Lehet hogy abból sok mindenre fény derül.
2021. jan. 24. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Hol lehet látogatni nem haldoklót?
2021. jan. 24. 22:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Covid tüdőgyulladás. Már alig kapott levegőt ,hívtuk a mentőt mert megfulladt volna. Tudjuk látogatni, pl holnap is megyünk. Én igazából arra vagyok kíváncsi hogy valaki ismer-e olyan embert aki kb ugyanígy járt
2021. jan. 24. 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Márpedig ez oxigénhiányból eredő károsodás. Nem mutatható ki minden, de a tünetek elég egyértelműek. Szerintem rendbe jöhet, de legalábbis javulhat valamennyit.
2021. jan. 24. 23:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon remélem,hogy visszatér az emlékezete. Alig várom hazaengedjék ,itthon mindent megfogok tenni annak érdekében hogy ugyanolyan ép elméjű legyen mint mielőtt kórházba került.
2021. jan. 24. 23:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy elzáródtak erek az agyában :(

A Covid nagyfokú vérrög képződését okoz, levegőt is azért nem kapnak a betegek, mert lényegében tüdőembólia lép fel a vérrögök miatt.

2021. jan. 25. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!