ADHD-m van? (Figyelemzavar és Hiperaktivitás) Részletek lent.
Most 18 éves vagyok, pár éve jött elő nálam, és természetesen nem magától, hanem családi helyzet miatt.
Ebbe nem szeretnék belemenni, de azóta sokat romlottak a jegyeim, képtelen vagyok koncentrálni a dolgokra, mindent elfelejtek, és mondhatni, szinte semmi sem érdekel már.
Ha elmegyek az SZTK-ba az ideggyógyászatra, ott tudnak kezdeni vele valamit, vagy magánrendelésre kell mennem, amiért fizetni kell?
Ha valaki tud segíteni ezzel kapcsolatban, kérem írja le.
Köszönöm.
Pont az előbb olvastam az orvostudakozon:
Kedves dr. Úr.
Miért nem lehet feliratni felnőtteknek a ritalin gyógyszert?
Mikor kicsi voltam iskolás koromban sokszor akartak nekem adni ezt a gyógyszert csak nemet mondtam rá, hiszen akkor történt mikor az oszt. társaim megölték az egyik lányt. És mindenki azt mondta hogy ettől a gyógyszertől van.
Szeretném szedni, mert úgy tom, hogy a felnőtteknél máshogy hat.
Egy kicsit szeretnék gyorsabb lenni, iskolában, mindennben. De az orvosom azt mondja nem lehet. Tudna mondani nekem egy másik gyógyszert ami egy kicsit gyorsit? (Nem drogra gondolok)
Előre is köszönöm:
Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!